PROJECTE RE

projecte re 01EDUCACIÓ PRIMARIA:

- Data de recollida de llibres i sorteig de la lletra de tall: 16 de Juny, de 9h a 12h.

- Data de lliurament de llibres a les famílies: 22 de juny de 16h a 19:30h a l'aula M-1 (Davant la nova capella).

Gràcies per tot.

Comissió PROJECTE RE

Campanya Solidària de Recollida de Roba !! Animeu-vos a participar!!

roba-1

Benvolgudes famílies:

Abans de res de l’AMPA donar-vos les gràcies per la vostra participació an la CAMPANYA DE RECOLLIDA DE LLIBRES, ha estat novament un éxit, més de 1200 llibres recollits.

Així que de nou ens posem en contacte amb tots vosaltres perquè participeu en aquesta nova i última campanya solidària d’aquest curs 2014-15 que aviat arribarà a la seva fi.

Consisteix en la recollida de roba, la qual serà destinada a l’ASSOCIACIÓ ÀKAN (www.akan.cat) i la FUNDACIÓ ARRELS (www.arrelsfundacio.org).

La roba que es reculli ha d’estar en BON ESTAT, NETA I DOBLADA, tant per estiu com per hivern, per a ambdós sexes i totes les edats: nadons, nens, adolescents, gent gran…

La recollida de la roba seran els dies 25, 26, 27 i 28 DE MAIG (ambdós inclosos), en la recepció de l’escola, on s’habilitarà com en les altres campanyes, una caixa per poder dipositar les bosses amb la roba. També podreu lluirar aquestes bosses en l’orari de secretaría de l’AMPA (dilluns, dimecre i divendres de 09:00h – 12:00h i dimarts de 15:00h – 17:00h).

Comptem i esperem la vostra col·laboració!

Moltes gràcies!